Imprimă această pagină

Sisteme pluviale

sisteme pluvialeSistemul pluvial este o necesitate in finalizarea unei constructii deoarece apa necontrolata poate provoca mari pagube, de aceea ea trebuie coordonata prin sisteme ductile catre cea mai apropiata cale de drenaj. Pentru a realiza acest lucru avem nevoie de un sistem pluvial.

Alcătuire

Sisteme de drenare pe orizontală

carlig

 Cârlig

jgheab

Jgheab

coltar exterior

Colțar exterior

coltar interior

Colțar interior

element imbinare jgheab

Element îmbinare jgheab

capac universal

Capac universal

 

Sisteme de drenare pe verticală

bratara

Brățară

burlan

Burlan

burlan intermediar

Burlan intermediar

coltar 60 grade

Colț 60 grade

element de evacuare

Element de evacuare

racord jgheab burlan

Racord jgheab burlan

 

 

Pentru a veni in sprijinul utilizatorului sistemul pluvial se poate distinge dupa:

  • forma sectiunii poate fi patrat sau semicircular

  • compozitia materialului poate fi din: tabla zincata, tabla zincata voipsita RAL9002 RAL9010 RAL9006 RAL8017 RAL7016 RAL6005 RAL5005 RAL5010 RAL3011, Cupru, Titan-Zinc, Aluminiu

Din dorinta de a satisface si cele mai exigente gusturi, putem executa la comanda sisteme de scurgere cu sectiune patrata sau dreptunghilara de orice dimensiune. Aceste sisteme nu sunt functionale pe timp de iarna, sau cand afara sunt mai putin de 0 grade, fara a avea un sistem de degivrare.Din cauza modificarilor de volum al ghetii jgheaburile si burlanele sunt cel mai des afectate, iar pagubele sunt inevitabile. Sistemul de degivrare pentru topirea zapezii si a ghetii de pe acoperis poate fi instalat teoretic pe orice tip de acoperis.In functie de probleme, sistemul de degivrare poate fi aplicat la marginea acoperisului, la conductele de scurgere, la jgheaburi si cornise.

 

In plus, sistemul de incalzire este o investitie financiara rentabila deoarece reparatiile acoperisurilor, ale conductelor de scurgere si ale burlanelor sunt intotdeauna costisitoare dupa o iarna aspra.

Deoarece costul unui sistem de topire a ghetii si zapezii este mai mult sau mai putin echivalent cu costurile reparatiilor necesare dupa un singur sezon de iarna, avem garantia unei recuperari rapide a investitiei facute.